Loading...

O nas

Največja imena v industriji nam zaupajo svoje najbolj občutljive pošiljke že več kot 20 let. Zaupanje upravičujemo z nenehnim učenjem, izboljševanjem kadrov in tehnologije. Naša operativna ekipa je prilagojena trenutno najboljšim praksam v logistiki in vsaj en posameznik v kolektivu lahko z našimi strankami komunicira v njihovem domačem jeziku. Našim naročnikom nudimo izvedbo storitev, ki je prilagojena njihovim potrebam in zahtevam, na cenovno optimalen in učinkovit način.

Naša ekipa

VIZIJA

Ustvarjanje in vzdrževanje trdnih odnosov z našimi naročniki, ki temeljijo na zdravih temeljih in dobrem delu.

MISIJA

Nuditi stranki popolnoma prilagodljivo storitev, ki je časovno in stroškovno optimalna za njihove potrebe.

S čim se ukvarjamo

Nudimo celovite logistične rešitve za potrebe vaše oskrbovalne verige:

  • Kopenski, pomorski in zračni prevoz;
  • Logistični outsourcing (3PL);
  • Skladiščenje in vse spremljajoče dejavnosti (komisoniranje, pakiranje, vodenje zalog);
  • Carinsko posredovanje;
  • Planiranje in izvedba zahtevnih logističnih projektov;
  • Svetovanje pr načrtovanju in izvajanju operacij nabavne, prodajne, distribucijske in poprodajne logistike.

Poslovne enote

Naša zgodba

1995

Vies je bil ustanovljen kot odgovor na potrebe večjih Zahodno Evropskih podjetji po selitvi proizvodnje v države Vzhodne Evrope. Operacije in pristopi k tako velikim projektom so bile tako zapletene in v tako velikim obsegu, da večja bolj toga podjetja tega niso zmogla izvesti učinkovito. Nastalo je podjetje, ki se še danes širi in raste v skladu z svojimi naročniki in nudi odzivno in personalizirano storitev za kakršnokoli logistično operacijo.

2000

V želji po zagotavljanju naše storitve ne glede na okoliščine smo prevzeli prevozniško podjetje, ki nam še danes omogoča ne motene dostave vašega blaga. Z optimizirano logistiko in lastnim voznim parkom v pripravljenosti smo lahko v tistem času opravljali dobave, ki jih je bila sposobna le peščica podjetij.

2009

Odprli smo poslovalnico v Kranju v želji po širitvi na trge Severne Evrope in Združenega Kraljestva.

2011

V podporo našim dejavnostim v Luki Koper smo odprli poslovalnico v Kopru, kjer skrbimo za pošiljke, ki pridejo v naše roke preko morja ali zraka.

2014

Ustanovili smo podjetje Vies Logistika d.o.o. z poslovalnico v Umagu na Hrvaškem v želji po povečanju naše prisotnosti na Hrvaškem trgu in zmanjševanju stroškov in dostavnih časov na Hrvaško in Balkan.

2020

Letos praznujemo 25 let od naše ustanovitve.

Stabilno rastemo, ter se razvijamo s poudarkom na uporabniški izkušnji in odličnosti servisa.

Skupaj z novimi razvojnimi načrti in novimi poslovnimi prostori v SI-5290 Šempeter, ki zajemajo 8.000 m2 skladiščnih površin in 20.000 m2 velikim zemljiščem z neposrednim dostopom do železniškega tira smo pripravljeni na nadaljnji razvoj naših storitev.

Vas zanima sodelovanje z nami?